--5-- O LUCRARE EDUCATIVA - ANA INTERMED CONSTRUCT



luni, 06 Mai 2024 · 5:49            Cosul de cumparaturi  ·  Login  ·  Inregistrare
Home                 Contact
ANA INTERMED CONSTRUCT

Coserit
O lucrare Educativa

Surprize Surprize ,

 

      Azi 5 feb 2011 , am descoperit ca inca mai am de invatat de la Bunicii nostrii . Toata  lumea stie ca un cos deserveste o sursa de foc – fie ca este Semineu sau teracota-etc .  

      Am fost solicitat pentru  curatirea unei teracote , imobil construit in timpul razboiului pentru ofiterii Germani . Felicit , daca mai este in viata , acel meserias care printr-o constructie de exceptie , a unui sistem de incalzire , a realizat o bijuterie .

      Patru teracote racordate la un singur cos , pe baza unei Ursoaice .

      Ursoaica = denumire pentru deviatiile create in podul unei locuinte , pentru un cos de fum construit pe zidul de rezistenta , sau la intersectia a doua ziduri .

      Pentru colegii mei , care cunosc ce inseamna , le comunic ca s-a construit o camera colectoare in zidul dublu lat , cu o gura de vizitare astupata de un meserias destept prin tencuiala  , care a permis , ca timp de peste 45 de ani  sa nu se curete acest sistem  - am intrebat proprieatra in varsta de 86 de ani – Demn de cartea recordurilor .

      Am scos peste 16 galeti de gudron , pentru a curata toata instalatia . Atentie , …a fost calculata  in dimensini Matematice . S-a creat un sistem  spiralat de aerare , iar panta intre Ursoaica si Camera Colectoare , am apreciat-o la un 50 de grade  .

     Cosul construit la doua caramizi jumate pe latura mare , sectiune dreptunghiulara . Iar ursoaica in spirala . Sper ca din fotografiile facute , sa realizati sistemul .

     Recunosc ca din galeriile Romane , m-am inspirit  si am reusit incalzirea unui imobil  , fara motoare si alte electrice . Am reusit sa incalzesc un intreg imobil , fie ca erea casa sau vila . Acum sunt sigur ca pot monta mai multe sobe de Bucatarie - Dormitor etc  , pe acelasi cos  .

     Va asigur de Respectul Meu

    Cu Stima

     Marius

 

 

 





Coserit
Cuptor si Cos Pizza cu Probleme de Fumegare Constanta . Cosar Constanta Pizzeria Fibonacci
Cosar Teracota Centrala Cosuri Caramida sau Industriale Constanta sau Judet
Pietrificarea Gudronului . Lucrare Techirghiol
O lucrare Educativa

Cosul de cumparaturi
Este gol.


Distribuie


powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro


X