--5-- CARAMIDA LUCRARI ARTIZANALE MONTAJE SPECIALE - ANA INTERMED CONSTRUCT



sambata, 18 Mai 2024 · 23:30            Cosul de cumparaturi  ·  Login  ·  Inregistrare
Home                 Contact
ANA INTERMED CONSTRUCT

Ultimile Lucrari Executate pe timp de Criza
Caramida . Lucrari Artizanale . Montaje Speciale
Stimati Clienti , 

   Sper sa-mi apreciati sinceriatea Articolului , si sa nu ma interpretati gresit . Concret Plecam de la ideea ca ...Nu-i Frumos ce-ti place tie , e frumos ce-mi place mie ! ... unele lucrari care le-am executat .....Sincer Chiar nu Mi-au Placut ...degeaba am incercat sa-i determinam pe proprietari sa adauge un plus de ceva ... Nu au Dorit ...  astfel am simtit ca nu au o viziune despre ceea ce se poate crea din Caramida .

  
Altii ... chiar mi-au cerut Lucrari Exceptionale , Complexe , lucrari cu tema Orientala ... Antichizata ...Etc .
  
   Va rog sa va puneti in locul meu .. Aceasta meserie este pe cale de disparitie ... Semineul v-a Ramane si dupa ce eu nu voi mai fi ...Este o Mandrie pentru mine sa Realizez Bijuterii in Caramida . Piatra .. sau Sculpturi .. la Solicitarea D-tra  .  Stiti ce Bine ma simt cant trec prin fata unei case , unde stiu cat m-am chinuit sa realizez ceva ... si am si Reusit ??? Fantastic de Bine . 

    De la termoseminee , cu care incalzesc o vila intreaga .. pana la o umila teracota , pe care am reparat-o .. Las ceva in urma mea ...

   Va rog sa analizati Fotografiile si sa realizati ca o caramida recuperata de la Demolari , va ofera o anumita tenta ... una Slefuita si Baituita Ofera o cu toata alta perspectiva . 

   Dar o Caramida prinde Viata , daca este slefuita cum trebuie . Un Montaj in Z-et sau ..O Romanata ... o Spirala , o coloana .. Un Sah din Montaj .. si avem ceva Frumos .. Exclusiv .. 

    Din Pacate multi clienti vor montaje Simple ... Cuptoare Ceusiste De Mici .. asta vor asta Montez .. pacat ca nu ma Exploateaza .. si sa-mi ceara modele deosebite ....Ii rog sa ma chinuie si nu vor ....Stiu ce pot ... si de aceea ... vreau mai frumos .. cine intra in casa sa Faca Auuu...

  Poate sunt printre ultimii Sclavi impatimiti , sa Creeze Exclusivitati . In mod sigur sunt impotriva Globalizarii si Automatismelor . fabricile de Semineuri ......?????  sa-si vanda conservele cu adancime de 30 cm .. cui doresc  .

   Oricum ... un Semineu din Comert .. poate fi folosit pt un foc rapid , legat cu un burlan din inox .. Ceea ce creez eu .. Este cu totul altceva ....iesirea si racordul au un diametru de minim 40 cm , ceea ce nu se fabrica la serie . dar acesta este alt capitol ... 

    Va Multumesc pt intelegere .

   Cu Stima

    Marius



Ultimile Lucrari Executate pe timp de Criza
Gratar Tabla Restaurant Mamaia Constanta Friptura Mici Ceafa Carnati Delicateti
Cuptor Pizza Functionabil Portabil Zona Perla Mamaia
Masa, Plita , Gatit , Scoici , Construiesc Coonfectionez Mamaia Constanta .
Gratar Restaurant cu Cos Special
Lucrare Boiereasca , Obrazul Fin cu Cheltuiala se Tine . Partea 2
Lucrare Boiereasca , Obrazul Fin cu Cheltuiala se Tine . Partea 1
Cuptor de Patiserie sau ... Bun la de Toate
Cuptor de Paine , Gratar , Afumatoare , Termosemineu ,
Un Semineu Cald de Familie
Gratar de Curte – Sobe Speciale Rusesti – Cuptor de Paine

Cosul de cumparaturi
Este gol.


Distribuie


powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro


X